Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Heb jij onze reclamemasten gezien?

De afgelopen twee weken hebben wij geweldige items op onze veilingsite aangeboden. Door heel Nederland hebben wij via de grootste reclamemasten onze helden bedankt, maar gaven wij ook een reclamemast voor een week lang op onze veilingsite weg. 

TwentySeven Hotel Amsterdam

Super de luxe overnachting in duurste hotel van Nederland. Incl. ontbijt, drankje in de cocktailbar én diner in sterren restaurant Bougainville!

Verblijft in een super de luxe suite in het TwentySeven hotel. Dit hotel is het duurste en exclusiefste hotel van Nederland. Het verblijf is inclusief ontbijt, diner in het sterren restaurant Bougainville en drankje in de cocktailbar! 

Jezelf als stripfiguur?

Maia Matches bood haar diensten aan! (Stadstekenaar Amsterdam / Parool).

Maia Matches is een politieke striptekenaar, gevestigd in Amsterdam. Haar karikatuur tekeningen van bekende Nederlanders zijn gepubliceerd in Het Parool vorig jaar. Dit was onderdeel van haar titel als 'Stadstekenaar van Amsterdam 2019’ in opdracht voor het Stadsarchief Amsterdam.

Marc Lummers

Dit was ook zo`n geweldig item. Een inspiratiesessie en Olympisch t-shirt van topcoach/topspreker Marc Lammers.

1/1 Pagina voor advertentie in de Grazia

1/1 Pagina voor advertentie in de Grazia.

Grazia is een tijdschrift dat zich richt op de jonge werkende vrouw. Het tijdschrift wordt in Nederland wekelijks uitgebracht.

Succesvolle K1 bokser aller tijden: Semmy Schilt.

Trainingssessie van meest succesvolle K1 bokser aller tijden: Semmy Schilt.

Lied opnemen in de sterren studio MusicMates

Neem je eigen song/cover op bij top studio Music Mates.

Music Mates is DE studio in Nederland. Kenny B., Jeroen van der Boom en Snelle zijn slechts een opsomming van enkele artiesten waarvoor Music Mates produceert. 

 

Luxury box van Comme Ça Skincare

In deze luxury box van Comme Ça Skincare vind je de geweldige beautifyers;
La Vitamine C-powder, La Prickly Pear Seed Oil en Le Youth Sérum.