Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Gesloten

50X Het Oranje Boekje! Wat alle Nederlanders moeten weten over hun toekomst

Winnend bod: €50,-

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Met deze kavel win je maar liefst 50X Het Oranje Boekje. (Winkelwaarde 14,95 euro per boekje.)

Een mooi geschenk voor klanten, medewerkers of leden.

Het gebrek aan visie in het denken over de toekomst van Nederland heeft oud-ondernemer en politicus Riens Meijer uitgedaagd tot het schrijven van dit essay.

Door informatie uit verschillende kennisgebieden met elkaar te verbinden, komt Meijer tot een samenhangende analyse van ontwikkelingen op het terrein van politiek, economie en maatschappij. Europa, globalisering en de opkomst van het kennis-en innovatietijdperk zijn daarbij belangrijke thema`s.

Het essay mondt uit in een visie op de toekomst van politiek, overheid en bedrijfsleven in Nederland. Dankzij de bouwstenen die de auteur aandraagt, kan de lezer zich ook zelf een oordeel vormen over de veranderingen die voor zijn toekomst en die van Nederland noodzakelijk zijn. Het essay wordt afgesloten met een bijdrage voor een toekomstige Troonrede.

♥ Opbrengst van deze kavel is voor ZWIC.♥ 

Winnend bod: €50,-