Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Gesloten

Alice Speelhuis Bruin/wit van AXI. Ook geschikt voor het schoolplein

Winnend bod: €181,-

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Alice Speelhuis Bruin/wit van AXI. Ook geschikt voor het schoolplein t.w.v €750.00

Het speelhuisje is uitgevoerd in moderne bruin/witte kleuren, welke perfect op ieder schoolplein past. Het speelhuisje heeft een schoorsteen op het dak en schuine ramen. De schuine deur heeft een klein raampje zodat kinderen kunnen zien wie er voor de deur staat zonder deze te openen. Bij mooi weer kunnen de kinderen de ramen eenvoudig openen en genieten van alles wat er buiten gebeurt. Laat ze snel de ramen dicht doen als het gaat regenen, zo zitten ze beschut en kunnen ze heerlijk doorspelen!

Het speelhuis is gemaakt van FSC 100% Hemlock hout en heeft een dak van FSC 100% Cipressen hout, welke beide afkomstig zijn van duurzaam beheerde bossen. Hemlock en Cipressen hout splinteren niet en zijn van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Het hout is behandeld met een watergedragen beits en is daardoor vrijwel onderhoudsvrij. Deze beits, op natuurlijke basis, is niet schadelijk voor het milieu en veilig voor kinderen (zonder chemicaliën).

Het speelhuisje is voorzien van een CE keurmerk en is getest en geproduceerd volgens EN 71 veiligheidsnormen, zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Het speelhuisje is opgebouwd uit voorgemonteerde (Prefab) panelen, waarbij ook de ramen en deur zijn voorgemonteerd. De onderdelen zijn veelal voorgeboord waardoor het huisje in een handomdraai opgebouwd is. www.heutink.nl 

 ♥De opbrengst van deze kavel is voor Stichting Kind en Ziekenhuis♥

Winnend bod: €181,-