Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Gesloten

Auteurs Nr.1 Managementboek geven persoonlijke sessie van 2 uur + gesigneerd boek 1ste druk

Winnend bod: €250,-

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Win een persoonlijk sessie van 2 uur met Joris Groen en Bas Wouters om je online campagne een maximale boost te geven + gesigneerd boek.

Boek Online Invloed (Bron: Management Impact)

Eens in de zoveel tijd verschijnt er een boek waarvan je vóór het lezen al weet: dit gaat het verschil maken voor mij en mijn doelgroepen. Wij zijn ervan overtuigd dat Online invloed er zo een is. Bas Wouters en Joris Groen onthullen hierin hoe je met bewezen gedragspsychologie een flinke boost geeft aan de resultaten van je website, app of online campagne.

Maar vrees niet voor een theoretisch boek. Integendeel: Online invloed is zo op het eerste oog heel praktisch van opzet. Nadat ze de wetenschap achter een principe kort hebben toegelicht, geven de auteurs steeds vol gas naar de praktische toepassing ervan. Naast een handig model geven ze je do’s en don’ts, praktische tips, duidelijke wireframes, een overzichtelijk stappenplan én checklists voor de meest voorkomende online uitingen.

 

Bekijk boek

♥ De opbrengst van deze kavel is voor Stichting Kind en Ziekenhuis.♥

 

Winnend bod: €250,-