Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Gesloten

Beautybox Ogé Exclusive & GOLD Professional Haircare

Winnend bod: €60,-

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Beautybox Ogé Exclusive & GOLD Professional Haircare (t.w.v. €149,80)

Verwen je haar met deze beautybox, gevuld met de met Ogé Exclusive Tourmaline Hair Brush (t.w.v. €89,99) & GOLD Dream shampoo & Come True conditioner (t.w.v. €59,80).

 Tourmaline Hair Brush: De exclusieve toermalijn stijlborstel is een revolutionaire haarborstel met toermalijn, die bij warmte negatieve ionen afgeeft. De negatieve ionen zorgen voor glad en glanzend haar. De borstel kenmerkt zich door haar lichte gewicht en ergonomisch design. De borstel is binnen enkele seconden op temperatuur en schakelt zichzelf automatisch uit wanneer deze niet meer gebruikt wordt.

 Dream & Come True: Deze sulfaat- en parabenenvrije shampoo en conditioner met revolutionaire oliën en extracten van porseleinbloemen en paarse orchidee revitaliseren en herstellen vocht en glans in het haar, waardoor het luxueus zacht wordt met een rijke textuur. De shampoo en conditioner bevatten UV bescherming en zijn 100% vegan.

www.starbrands.nl 

 

♥ De opbrengst van deze kavel is voor: Stichting Kind & Ziekenhuis ♥

Winnend bod: €60,-