Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Gesloten

EEN TE GAAF ITEM INCL. PERSOONLIJK BERICHT VAN MARTIN GARRIX VOOR JOU!

Winnend bod: €120,-

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

EEN TE GAAF ITEM INCL. PERSOONLIJK BERICHT VAN MARTIN GARRIX VOOR JOU!
 
1 Exemplaar van de bestseller LIFE = CRAZY van MARTIN GARRIX inclusief een persoonlijke, handgeschreven tekst van Martijn zelf (binnenin het boek). De winnaar van deze veiling mag zelf de gewenste tekst opgeven ( bijvoorbeeld voor cadeau). 
 
LIFE = CRAZY vertelt het verhaal achter de succesvolle carrière van Martin Garrix, door de lens van zijn fotograaf en goede vriend Louis van Baar. LIFE = CRAZY is een visuele reis door het leven van de wereldberoemde DJ/producer, met meer intieme beelden dan ooit tevoren. Ondanks dat het verhaal achter Garrix al meerdere malen is verteld geeft LIFE = CRAZY een uniek kijkje in zijn leven, van persoonlijke momenten tot de meest fantastische shows, vastgelegd via indrukwekkende foto’s. Het boek geeft men de kans om te zien hoe het is om voor honderdduizenden mensen op te treden en over de hele wereld te reizen. Honderden foto’s gemaakt door van Baar de afgelopen jaren, helpen om dit fascinerende verhaal te vertellen en geven een beeld van de hoogte-en dieptepunten die gepaard gaan met Garrix zijn intense schema. Het toont ook de andere kant van zijn leven met zijn vrienden en familie en geeft een zeldzame blik op de persoon achter de muziek.
 
 
Specificaties:
Aantal pagina’s: 304
Formaat: 235x305x25mm
Taal: Engels 
 
 
Wij bieden deze kavel tweemaal aan.
Eenmaal voor ZWIC en eenmaal voor Stichting K&Z, de eerste is gesloten. 
♥ De opbrengst van deze kavel is voor ZWIC.♥
Winnend bod: €120,-