Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Gesloten

Laat je online toezingen door Gerard Alderliefste en dat is het niet alleen...

Winnend bod: €80,-

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Laat je online toezingen door Gerard Alderliefste; ontvang 2 cd’s én het boek ‘Mijn avonturen met Ramses Shaffy’.

Gerard Alderliefste is een Nederlandse muzikant die Nederlands- en Franstalig zingt. Daarnaast is hij ook pianist en gitarist!

Maar liefst 23 jaar heeft hij gespeeld in de band “Alderliefste“. Zij werden nationaal bekend mede door de optredens in “De vrienden van Amstel live” bij “Manuëla Kemp” en de samenwerkingen met “Ramses Shaffy“, “Liesbeth List” en “Paul de leeuw“, met de grote hits “Laat me/Vivre” en “Une belle histoire”

Vanaf 2016 Speelde Gerard ‘en route’ met Cor Bakker en ging daarna 2 jaar het theater in met zijn soloprogramma  “Dubbel Leven“.

Op dit moment werkt hij aan een nieuw theaterprogramma, “Gerard Alderliefste & Friends” en hij is bezig met een “Shaffy” avond!

Zijn nieuwe nummer “Deze Dag” (zie opname) is vorig jaar opgenomen, een ode aan een uitspraak van “Ramses“! Ook verscheen er een boek “Mijn avonturen met Ramses Shaffy“.

Gerard Alderliefste | Agenda

♥ De opbrengst van deze kavel is voor ZWIC ♥

Winnend bod: €80,-