Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Gesloten

Luxury box van Comme Ça Skincare T.W.V €234,85

Winnend bod: €125,-

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

In deze luxury box van Comme Ça Skincare vind je de geweldige beautifyers;
La Vitamine C-powder, La Prickly Pear Seed Oil en Le Youth Sérum (waarde € 234,85).
Laten we deze schoonheden introduceren:
Helemaal uit Madagaskar presenteren we La Prickly Pear Seed Oil, de meest kostbare en luxueuze gezichtsolie om te hydrateren en je te helpen een jeugdig ogende huid te herstellen en te behouden, terwijl hyperpigmentatie en donkere kringen onder de ogen worden verminderd.
La Vitamine C-powder is je natuurlijke, gezichtsverhogende opname van vitamine C, wat zijn magie doet door je huid te verhelderen en te verstevigen.
Met een beetje extra trots introduceren zij hun heldenproduct Le Youth Sérum; de ultieme mix van zeer effectieve ingrediënten
die fijne lijntjes en rimpels verminderen, beschermen, verzachten en hydrateren, waardoor het een prachtige, jeugdige glans krijgt.

Comme Ça, is een Nederlands bedrijf met Franse roots - net als de maker. We creëren luxe, natuurlijke en hoogwaardige huidverzorgingsproducten. Onze producten zijn samengesteld met de beste plantaardige, biologische en in het wild geoogste ingrediënten en zitten boordevol vitamines, antioxidanten, vetzuren en mineralen om de huid te voeden en te beschermen tegen vroegtijdige veroudering. We kopen onze ingrediënten van over de hele wereld en selecteren ze met de grootste zorg om ervoor te zorgen dat onze producten gevuld zijn met niets anders dan de meest effectieve, schone ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
We hebben er onze missie van gemaakt om de mooiste, natuurlijke en hoogwaardige huidverzorgingsproducten aan te bieden die zichtbare resultaten opleveren en die de huid een ultieme jeugdige glans geven.

Comme Ça Skincare

https://www.commecaskincare.com/

Afbeelding kan het volgende bevatten: binnen

♥ De opbrengst van deze kavel is voor Stichting Kind en Ziekenhuis ♥

Winnend bod: €125,-