Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Gesloten

Meet & greet met Laura Ponticorvo en een volledige outfit naar keuze van haar webshop buylau.nl

Winnend bod: €100,-

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

WIN een Meet & greet met Laura Ponticorvo en een volledige outfit naar keuze van haar webshop buylau.nl!!

Laura Ponticorvo heeft een voorliefde voor zang, dans en theater en is afgestudeerd aan de dansacademie van Lucia Marthas; Institute for Performing Arts.

Na haar studie afgerond te hebben, nam ze deel aan de televisietalentenjacht X Factor. Haar carrière in de schijnwerpers breidde zich uit en veel televisieprogramma’s waaronder ‘Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde’ en ‘Sterren dansen op het ijs’ volgde. Haar televisie doorbraak zorgde voor een snelle groei op Instagram en na veel vraag van haar volgers of zij haar leven met iedereen wilde delen, besloot ze om deze avonturen vast te leggen. Ze startte als een van de eerste met het maken van vlogs en blogs, en met succes! Inmiddels kan Laura met trots zeggen dat ze tot een van de grootste Nederlandse influencers behoord. Wat begon als een hobby, is uitgegroeid tot een ware passie en inmiddels creëert zij haar eigen wereld waarin ze jullie dolgraag meeneemt!

Naast haar passie voor vloggen en bloggen, heeft zij sinds kleins af aan al een grote liefde voor mode. In 2018 mocht ze van deze passie haar werk maken door haar eigen webshop BUYLAU op te starten. Op deze manier deeld zij iedere dag haar favoriete items met haar volgers. 

BUYLAU-LOGO - Laura Ponticorvo

♥ De opbrengts van deze kavel is voor ZWIC ♥

Winnend bod: €100,-