Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Gesloten

MyHotelBike veilt een gezonde en unieke ervaring op de fiets, zij stellen 4 fietsen ter beschikking voor 24 uur om de stad Amsterdam te verkennen.

Winnend bod: €22,-

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

MyHotelBike veilt een gezonde en unieke ervaring op de fiets, zij stellen 4 fietsen ter beschikking voor 24 uur om de stad Amsterdam te verkennen.
 
 
MyHotelBike is de grootste fietsverhuur partij in Europa als het op hotels aankomt, samen met een team van mechanica zorgen zij dat alle hotel gasten een gezonde en leuke manier van transport hebben in een aantal Europese steden.
 
MyHotelBike is tien jaar geleden begonnen met drie tweedehands fietsen van marktplaats die door de twee eigenaren en tevens ook broers, volledig zijn opgeknapt. Met weinig budget hebben zij het voor elkaar gekregen om uit te groeien naar 5008 fietsen in 32 steden.
 
MyHotelBike veilt een gezonde en unieke ervaring op de fiets, zij stellen 4 fietsen ter beschikking voor 24 uur om de stad Amsterdam te komen verkennen. Ervaar Amsterdam en omgeving zoals nooit tevoren en krijg een impressie van deze wereldstad door een mooie bod te doen in deze heldenweek.
 
Benieuwd naar het bijzondere verhaal van de broers? 
Zij staan vermeld in het recent uitgebrachte boek "Made in Amsterdam, Ideas that travel" https://www.nova-multimedia.nl/booklaunch-made-in-amsterdam-at-tank/
Hotel Bikes, Just Easy – MyHotelBike
♥ De opbrengst van deze veiling is voor Stichting Kind en Ziekenhuis ♥ 
 
Winnend bod: €22,-