Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Gesloten

Spraakmakende foto Sanele gemaakt door Helene Wiesenhaan / 3e prijs Zilveren Camera! Unframed picture 50x75 t.w.v €2000

Winnend bod: €275,-

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Spraakmakende foto Sanele gemaakt door Helene Wiesenhaan / 3e prijs Zilveren Camera! Unframed picture 50x75 t.w.v €2000        Deze foto wordt in gelimiteerde oplage van 15 verkocht!

www.helenewiesenhaan.nl 

Helene Wiesenhaan is een Nederlandse fotograaf, gevestigd in Haarlem, Nederland. Ze is autodidact. Vanaf haar zesde wist ze al dat ze fotograaf wilde worden. Op 16-jarige leeftijd kocht ze haar eerste camera en begon ze  met het fotograferen van straatleven en interessante mensen. Na haar studie ging ze aan de slag als fotograaf voor een van Nederlands grootste uitgeverijen VNU / Sanoma Media. Sindsdien heeft ze voor veel bekende Nederlandse tijdschriften gewerkt. Haar werk omvat veel gebieden,, waaronder reportages, mode, sport en portretten. Ze stapt graag in de verschillende werelden waarin we leven en vertelt de verhalen aan de hand van foto's. In 2013 maakte ze deel uit van de Nederlandse Alive expositie tijdens Photoville New York met een van haar vrije werken The Morning After. In 2016 publiceerde ze haar boek Capacity, over paralympische atleten die zich voorbereiden op RIO2016. In 2018 won ze de derde prijs bij de Zilveren Camera met het portret van Sanele Xaba.

 

 

Helene Wiesenhaan - V!VA - Niets te verbergen

♥ De opbrengst van deze spraakmakende foto gaat naar ZWIC. 

Winnend bod: €275,-