Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Gesloten

Varen met een luxe catamaran zeiljacht met Masterclass van de Trainer van het Jaar 2020 (waarde 2.400 euro excl. BTW)

Winnend bod: €975,-

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Een heerlijke zeildag in Friesland op dit luxe zeiljacht met als bonus een Masterclass van 2 uur op het schip over ‘Presentatietechnieken’ door de Trainer van het Jaar 2020! 

Laura van den Ouden (Trainer van het Jaar 2020) en Gilles Leidelmeijer (kapitein catamaran Horizon) bieden deze onvergetelijke dag aan.
In overleg met hen, kun je voor jouw groep van maximaal 10 personen een dag in mei, juni of september de zeildag afspreken, ook zaterdagen zijn bespreekbaar, voor het onderstaande programma:


Programma:

9.30u Ontvangst in de Buitenmarina van het pittoresque Stavoren (Friesland), waar je hartelijk wordt binnengehaald op de luxe catamaran door eigenaren Laura en Gilles. Koffie met een lekkernij en een rondleiding op het schip is inclusief. Het nieuwe schip van 13 meter lang en 7 meter breed is in Frankrijk gebouwd door Lagoon, de specialist in catamarans.

10.30u Masterclass ‘Presentatietechnieken’ door Trainer van het Jaar 2020, Laura van den Ouden.
Je hoort slimme technieken hoe mensen jouw presentatie beter onthouden en hoe je goed kunt inspelen op alle toehoorders in je publiek. De Masterclass vindt plaats op de boot aan de steiger, onder het genot van cappuccino, latte macchiato of andere fijne koffies of thee.

12.30u Heerlijke lunch buiten in de cockpit van het boot, het loungedek en zonnedek is bij goed weer natuurlijk ook uitstekend geschikt om gezellig in kleine groepjes te lunchen.

14.00u De afvaart begint! Vanaf de buitenmarina in Stavoren zijn we in 2 minuten op het IJsselmeer, een middag zeilen is begonnen. Uiteraard staat het je vrij mee te helpen aan boord met bijv de zeilen hijsen, lijnen en fenders en de innovatieve navigatie te bekijken. Kapitein Gilles staat je graag te woord over zijn schip.

17.00u Terug aan de steiger proosten we op de fijne dag en start de kapitein de BBQ op het schip. Onder genot van een muziekje sluiten we af met een gezellige BBQ.

20.00u Einde
Het schip is corona-proof ingericht met desinfectiepompen, 3 toiletten en 1,5 meter afstand zones.

Meer informatie over het unieke schip in Nederland en haar 2 eigenaren: www.experttrainers.nl

♥De opbrengst van deze kavel is voor Stichting Kind en Ziekenhuis♥

Winnend bod: €975,-