Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Gesloten

Win nu een gepersonaliseerd schilderij t.w.v. 800 euro van Peggy van Gurp.

Winnend bod: €140,-

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Het schilderij wordt door Peggy van Gurp in eigen atelier gemaakt aan de hand van foto’s. Dat kan een afterpaint zijn van een bruiloft, maar het kan ook een levensloopschilderij zijn met elementen van iemands leven zoals gebouwen, werk, hobby’s enz.

Peggy van Gurp is een kunstenares die met passie wensen weet te vertalen naar kleur en vorm op het doek. Na haar opleiding op het Sint Lucas te Boxtel, heeft ze zich gefocust op het schrijven en illustreren van kinderboeken. Na zich hier jaren in ontwikkeld te hebben, ging ze ze zich verder verdiepen in het schilderen op doek. In tegenstelling tot haar gedetailleerde illustraties wilde ze losser, gedurfder, kleurrijker en spontaner. Ze geniet van het schilderen in opdracht, vanuit haar atelier. Met zo'n op maat gemaakt schilderij heb je een zeer persoonlijk cadeau.

Het doek voor deze veiling is 60x90x4 en zal 8-10 persoonlijke elementen bevatten. Wensen kunnen vooraf worden doorgesproken. De randen van 4 cm worden mee geschilderd zodat een lijst niet nodig is.

www.peggyvangurp.nl

 ♥ Opbrengst van deze kavel is voor ZWIC. 

Winnend bod: €140,-