Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Gesloten

Word een van de eersten om het sentiment bij klanten en medewerkers te meten. Welkom bij askemo:-)

Winnend bod: €80,-

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Word een van de eersten om superklantvriendelijk het sentiment bij klanten en medewerkers te meten. Welkom bij askemo:-)

We stappen een nieuwe tijd en een nieuwe samenleving in: op 1.5 meter afstand. Nieuw voor jou, je medewerkers en je relaties. Je wilt vast weten hoe ze je producten of diensten ervaren onder deze nieuwe omstandigheden.

Die kun je meten met vragenlijsten waar geen eind aan lijkt te komen. Maar daar wordt niemand gelukkig van. Askemo doet het anders. Bij Askemo staat het gemak van de relatie voorop.

Askemo stelt maar 1 vraag. Op een simpele en intuïtieve manier. Je relatie antwoord met 1 klik of tik. Aan de achterkant monitort het systeem responses en trends. En waarschuwt bij trends en gebeurtenissen die jij als belangrijk aangeeft. Dankzij persoonlijk dashboards, trendanalyses en pushberichten zie je wanneer actie vereist of gewenst is.

Askemo is Software-as-a-Service. Geen installaties, geen speciale hardware eisen. Gewoon meteen aan de slag in je browser of op je mobiel.
Meet sentimenten. Voorkom issues.

Askemo is een Nederlandse start-up, gesteund door een groep top ondernemers. Door te bieden op dit kavel krijgt u de unieke kans om één van de early adopters te zijn van deze baanbrekende SaaS oplossing

Met dit kavel ontvang je een 6 maanden business licentie van Askemo.

www.askemo.nl

 ♥ Opbrengst van deze kavel is voor ZWIC.♥ 

Winnend bod: €80,-